Ηλιακοί θερμοσίφωνες με εγγυημένη υψηλή απόδοση!

ηλιακοί θερμοσίφωνες

 

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Eγγυημένη υψηλή απόδοση

Η ειδική διαμόρφωση του απορροφητή, η βελτιστοποίηση των αποστάσεων μεταξύ των σωλήνων, μεταξύ του απορροφητή και του υάλινου καλύματος και η δημιουργία αερίων στρωμάτων μεταξύ των μονώσεων, εγγυώνται στον ηλιακό θερμοσίφωνα SKY LAND μέγιστη απομάστευση ηλιακής θερμικής ενέργειας και ελάχιστες θερμικές απώλειες.

Συλλέκτης πολλαπλής μόνωσης
Ο συλλέκτης SKY LAND διαθέτει διπλή οπίσθια μόνωση που αποτελείται από ένα στρώμα 20 mm διογκωμένης πολυουρεθάνης επικαλυμμένο και από τις δυό πλευρές με φύλλο αλουμινίου, συν ένα στρώμα 30 mm απο προσυμπιεσμένο υαλοβάμβακα επικαλυμμένο με μαύρο ύφασμα από ίδιο υλικό, και μιά πλευρική μόνωση 20 mm από προσυμπιεσμένο υαλοβάμβακα που αναχετίζουν τις θερμικές απώλειες. Να γιατί o συλλέκτης SKY LAND θεωρείται ανώτατης ποιότητας.

Καμία ηλιακή ακτίνα δεν χάνεται
Το υάλινο κάλυμμα του συλλέκτη Cosmosolar από υαλοπίνακα ασφαλείας και υψηλής διαπερατότητας, εκτός από την ανθεκτικότητά του στις χαλαζοπτώσεις και στα θερμικά σοκ, επιτρέπει την μέγιστη απορρόφηση της ηλιακής ακτινοβολίας από τον απορροφητή.

Για κάθε ηλιακή ακτινοβολία ο κατάλληλος απορροφητής

  • ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ME ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗ ΤΙΤΑΝΙΟΥ: Ο επιλεκτικός συλλέκτης SKY LAND είναι κατασκευασμένος με απορροφητή από χάλκινα πτερύγια και σωλήνες συγκολλημένους μεταξύ τους με υπέρηχους, με επιλεκτική επίστρωση τιτανίου για την απορρόφηση της άμεσης και έμεσης ακτινοβολίας και την ελαχιστοποίηση των θερμικών απωλειών.
  • ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗ BLACK PAINT: O Συλλέκτης SKY LAND black paint έχει έναν απορροφητή επεξεργασμένο με ειδικό μαύρο χρώμα που αναπαράγει το «μέλαν σώμα». Ο συλλέκτης αυτός είναι ενδεδειγμένος για τις περιοχές με υψηλά ποσοστά άμεσης ηλιακής ακτινοβολίας (μεσογειακό κλίμα).

Μέγιστη απορροφητική επιφάνεια
Για να αυξήσουμε την απορροφητική επιφάνεια του συλλέκτη SKY LAND και κατά συνέπεια την απόδοσή του, εκτός από την υιοθέτηση του κυματιστού απορροφητή, προσθέτουμε επιιπλέον άλλα δύο πτερύγια πάνω στους δύο κολλέκτορες ή υιοθετούμε μονοκόματο απορροφητή μεγαλύτερο από το παράθυρο του συλλέκτη.

Απουσία θερμοσιφωνισμού αέρα
Η ιδιαίτερη δομή του συλλέκτη SKY LAND , μειώνει στο ελάχιστο τα ρεύματα αέρα στο εσωτερικό του, τα οποία οφείλοναι στις διαφορές θερμοκρασίας, αντιμετωπίζοντας έτσι το φαινόμενο θερμοσιφωνισμού, μία από τις σημαντικότερες αιτίες των θερμικών απωλειών.

Ο ηλιακός θεμροσίφωνας SKY LAND διαρκεί περισσότερο
Ο συλλέκτης SKY LAND δε φοβάται την υγρασία η οποία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των συλλεκτών, καθώς προκαλεί πρόωρη γήρανση και ελαττώνει την απόδοση τους. Διαθέτει στην κατώτερη πλευρά ένα σύστημα αφυδάτωσης που εξαφανίζει την υγρασία, δίχως να δημιουργεί ρεύματα αέρα τα οποία ευθύνονται για τις θερμικές απώλειες.

Η τεχνολογία συναντά την αισθητική
Ο συλλέκτης SKY LAND παντρεύει την τεχνολογία με την αισθητική. Mε δυνατότητα παραγωγής συλλεκτών, αλλά και ολοκληρωμένων μοντέλων σε χρώμα κεραμοσκεπής, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο υψηλή αισθητική όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Σε κάθε στέγη το δικό της ηλιακό.
Τα συστήματα Cosmosolar είναι διαθέσιμα σε τρεις εκδοχές. Μία με το δοχείο σε ηλεκτροστατική βαφή χρώματος κεραμυδί και το πλαίσιο των συλλεκτών σε σκούρο χρώμα με απώτερο στόχο την αποφυγή της «οπτικής» μόλυνσης, ενώ οι άλλες με όλο το σύστημα σε χρώμα αλουμινίου ή πάγου. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την ιδανική λύση για το σπίτι του.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες SKY LAND λειτουργούν με μονή, διπλή και τριπλή πηγή ενέργειας.
Τα SKY LAND λειτουργούν χρησιμοποιώντας στο έπακρο την ηλιακή ακτινοβολία. Για τις περιόδους που η ηλιακή ακτινοβολία δεν επαρκεί για την πλήρη κάλυψη των ενεργειακών αναγκών, μπορεί να ενεργοποιηθεί η ηλεκτρική αντίσταση που διαθέτει το σύστημα ή, εναλλακτικά, ο εναλλάκτης θερμότητας (σερπαντίνα) για σύνδεση με το υπάρχον δίκτυο θέρμανσης της οικίας.

Αυστηρή επιλογή εξαρτημάτων
Τα εξαρτήματα SKY LAND έχουν επιλεγεί με αυστηρότητα, ενώ έχουν δοκιμασθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες και την υψηλή ποιότητα του συστήματος. Οι σωλήνες σύνδεσης είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και προσφέρουν εύκολη εγκατάσταση και μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ οι μονώσεις τους είναι επικαλυμένες με αλουμίνιο για μέγιστη προστασία από τις ακτίνες UV αλλά και από τις επιθέσεις των πτηνών.

Υψηλή πιστοποιημένη ποιότητα.
Τα συστήματα SKY LAND κατασκευάζονται σύμφωνα με υψηλές προδιαγραφές παραγωγής, όπως αυτές προβλέπονται από τα πρότυπα ISO 9001/2000 με συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας.

Για κάθε τύπο νερού το δικό του δοχείο.
Η δοκιμασμένη ποιότητα και πιστότητα της επισμάλτωσης. Το δοχείο κατασκευάζεται από ατσάλι πάχους 2,5mm. Το εσωτερικό του δε, υφίσταται διπλή επισμάλτωση με ψήσιμο στους 860°C, σύμφωνα με DIN4753/Τ3. Με σκοπό την μεγαλύτερη προστασία, η εξωτερική πλευρά του δοχείου υφίσταται την ίδια ακριβώς επεξεργασία αλλά αυτή τη φορά μονής επισμάλτωσης.

Η καθαρή ανωτερότητα του ΙΝΟX. Το δοχείο κατασκευάζεται εξ’ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 316L, πάχους 2mm, κάτι που εγγυάται την απόλυτη καθαριότητα αλλά και τη μεγάλη του διάρκεια ζωής

Τα συστήματα SKY LAND δεν φοβούνται το χειμώνα.
Η τεχνολογία κλειστού κυκλώματος και η χρηση μη τοξικής προπυλενογλυκόλης ως θερμικού υγρού, προστατεύουν τα συστήματα SKY LAND από τον παγετό. Η μόνωση του δοχείου που αποτελείται από χυτή οικολογική πολυουρεθάνη χωρίς C.F.C., πάχους 65 mm και πυκνότητας 40 kg/m³, διασφαλίζει την παροχή ζεστού νερού και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Ασφάλεια και πιστότητα λειτουργίας.
Ο μανδύας των δοχείων SKY LAND , λειτουργεί και σαν δοχείο διαστολής. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η καλή και απρόσκοπτη λειτουργία του ηλιακού συστήματος, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγεται η αντιαισθητική παρουσία εξωτερικών δοχείων διαστολής.

Πολλαπλή καθοδική προστασία.
Τα δοχεία SKY LAND προστατεύονται από το φαινόμενο της ηλεκτρόλυσης μέσω δύο ανοδίων μαγνησίου (για τα δοχεία ΙΝΟX) και ενός ανόδιου (για τα δοχεία διπλής επισμάλτωσης) αντίστοιχα, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο μέγιστη διάρκεια ζωής.

Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα μοντέλα:

Η YDROSOL αναλαμβάνει την αγορά-τοποθέτηση-επισκευή-service κάθε ηλιακού θερμοσιφώνου σε όλη την Αθήνα 24ώρες το 24ωρο.

ΑΓΟΡΑ  ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΔΙΠΛΗΣ ή ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΙΑΣ [ΚΟΣΤΟΣ-ΤΙΜΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ].

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ.

ΑΛΛΑΓΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΥΓΡΩΝ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ.

SERVICE ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ [ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΟΔΙΟΥ-ΦΛΑΤΖΑΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΙΛΕΡ].

ΑΛΛΑΓΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ.

ΑΛΛΑΓΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ.